Vise o temi

Milan Nešković o predstavi "Sveti Georgije ubiva aždahu": Za pitanje mentaliteta nekog naroda, treptaj oka je sto godina
Aktuelno iz kulture

Milan Nešković o predstavi "Sveti Georgije ubiva aždahu": Za pitanje mentaliteta nekog naroda, treptaj oka je sto godina

Predstava "Sveti Georgije ubiva aždahu" u režiji Milana Neškovića premijerno će se odigrati 27. decembra u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

17/12/2024

16:27

pročitaj celu vest
Miodrag Dragičević o predstavi "Mihael Kolhas": Pozorište mi omogućava da stalno budem neko drugi i ne upadam u kalupe
Aktuelno iz kulture

Miodrag Dragičević o predstavi "Mihael Kolhas": Pozorište mi omogućava da stalno budem neko drugi i ne upadam u kalupe

Glumac Miodrag Dragičević igra u predstavi "Mihael Kolhas" u režiji Borisa Liješevića na sceni Jugoslovenskog dramskog pozorišta

09/05/2024

11:21

pročitaj celu vest
Dragan Mićanović je Sirano de Beržerak: "Kada mi je Gorčin dao svoju adaptaciju, ja sam se u to delo ponovo zaljubio"
Aktuelno iz kulture

Dragan Mićanović je Sirano de Beržerak: "Kada mi je Gorčin dao svoju adaptaciju, ja sam se u to delo ponovo zaljubio"

Premijera predstave "Sirano" Edmona Rostana u režiji Gorčina Stojanovića biće održana večeras u Jugoslovenskom dramskom pozorištu

19/03/2024

09:50

pročitaj celu vest